Politie stock

Veroordeelde stalker uit Venlo stuurt mensen vanuit cel aan

Een voor stalking veroordeelde Venlonaar heeft zijn activiteiten vanuit de gevangenis hervat. Volgens onderzoek van de politie heeft de man vanuit de gevangenis verschillende personen benaderd om brand te stichten bij auto's en panden van zijn doelwitten.

Perskaart
Advocaat vermeende oplichter wil onderzoek naar 'stalker'

Advocaat Gitte Stevens wil dat het Openbaar Ministerie (OM) onderzoek doet naar een man uit Schin op Geul. Hij heeft zich regelmatig 'op vervelende wijze' bemoeid met het onderzoek naar haar cliënt, de van internetoplichting verdachte Stan T. uit Vlodrop.

Stalker Weert in Spanje
Weertenaar in Spaanse cel voor stalking

Een uit Weert afkomstig man zit vast in het Noord-Spaanse Palencia, na het hardnekkig stalken van een vrouw.

Bloemen en kaarsen bij woning doodgestoken vrouw

Vrienden en buurtbewoners hebben bloemen neergelegd voor de woning van de vrouw uit Kerkrade die woensdag op straat werd neergestoken door haar ex.

Notoire stalkster van wielerjournalist krijgt celstraf

De 40-jarige Claudia W. is door de rechtbank veroordeeld tot twee jaar cel voor digitale stalking van de Limburgse wielerjournalist Raymond Kerckhoffs en nog vier anderen. Een half jaar van de straf is voorwaardelijk.

Opgepast: poepsmerende bidprentjesfetisjist is weer actief

De politie Maastricht waarschuwt voor vermoedelijk de terugkeer van de beruchte bidprentjesfetisjist die de stad al eens eerder teisterde.

'Internetoplichter' hoort eis: gebiedsverbod en enkelband

De 20-jarige Stan T. moet, als het aan justitie ligt, zes maanden een enkelband dragen. Daarnaast zou hij een half jaar celstraf, zij het voorwaardelijk, moeten krijgen. Dit omdat hij vorig jaar een vrouw zou hebben bedreigd en afgeperst.

OM krijgt geen grip op digitale stalkingszaak

Het Openbaar Ministerie in Limburg krijgt maar geen grip op een omvangrijke digitale stalkingszaak.

Arrestatie bejaarde stalkers 'bizar, absurd en ongehoord'

Advocaat Ludo Hameleers van het bejaarde echtpaar dat deze week gearresteerd werd vanwege stalking, heeft geen goed woord over voor de arrestatie. 'Bizar', 'absurd' en 'ongehoord' noemt hij de politieactie.

Ook vrouw van bejaarde stalker in de boeien geslagen

De 69-jarige vrouw van de bejaarde man die zondag werd opgepakt voor het stalken en belagen van buurtbewoners, is maandag ook ingerekend door de politie.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten