Overslaan en naar de inhoud gaan

Staflid wielerploeg Wout Poels besmet met coronavirus

Geplaatst opmaandag 19 oktober 2020 - 15:33

Eén van de stafleden van de wielerploeg van Wout Poels is positief getest op het coronavirus tijdens de laatste testronde voor de start van de Vuelta.

Ook een staflid van Team Sunweb bleek besmet. De twee positief geteste stafleden zijn volgens de voorschriften uit de ploeg verwijderd en in quarantaine geplaatst.

Testronde
Alle wielrenners en stafleden zijn zondag uit voorzorg getest voor de start van de Vuelta. Geen enkele renner testte positief. Dat betekent dat alle 176 renners die op de startlijst staan, waaronder ook Wout Poels en Tom Dumoulin, dinsdag gewoon kunnen beginnen aan de eerste etappe in de Ronde van Spanje.

Eigen succes
De Vuelta begint dinsdag met een heuvelachtige etappe van Irún naar Arrate. Tom Dumoulin start aan de laatste grote wielerronde van het seizoen als één van de favorieten. Hij is samen met titelverdediger Primoz Roglic kopman van de Nederlandse formatie Jumbo-Visma. Gedurende de Vuelta zal er gekeken worden wie de sterkste man in koers is.

Lees ook: Dumoulin en Poels op zoek naar succes in de Vuelta

Ook Wout Poels mag voor eigen succes gaan. Hij heeft van de ploegleiding van Bahrain-McLaren een vrije rol gekregen. De renner uit Blitterswijck is volledig hersteld van zijn gescheurde rib en gekwetste long, die hij opliep bij een valpartij in de Tour de France.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen