Overslaan en naar de inhoud gaan

Stadspark Maastricht vol: bezoekers moeten vertrekken

Geplaatst opdinsdag 27 april 2021 - 15:11

De politie verzoekt mensen in het stadspark Maastricht te vertrekken vanwege de drukte en het niet naleven van de coronamaatregelen.

Rond 14:30 uur hadden zich naar schatting zo'n 200 mensen verzameld in het park. Te veel, zo oordeelde de politie. Bezoekers wordt daarom gevraagd het park te verlaten. "Doen ze dit niet, zijn we genoodzaakt een bon uit te schrijven", laat een woordvoerder van de politie weten.

Dweilen met de kraan open
Volgens een correspondent worden mensen op verschillende plekken al op de bon geslingerd. Hoeveel boetes er precies zijn uitgeschreven, kon de politie nog niet zeggen.

Volgens een correspondent ter plaatse is het dweilen met de kraan open: "Terwijl de politie mensen verzoekt te vertrekken, komen er alweer andere mensen aanlopen".

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen