Overslaan en naar de inhoud gaan

Stadscomité wil betere spreiding van publiek op Parade

Geplaatst opdonderdag 29 januari 2015 - 18:01

Het Stadscomité Venlo maakt tijdens de Boétezitting op de Parade filmopnames om de drukte daar te analyseren.

Het doel is om een betere verdeling van publiek op de Parade te creëren en begrip te kweken bij de mensen die voor een gesloten hek staan.

Dichte poort
"Het komt voor dat mensen voor een gesloten poort staan, maar door het hek zien dat er bij de poort geen mensen staan. Dat wekt ergernis. Je kunt wel zeggen dat er 5000 mensen op de Parade kunnen staan, maar niet wanneer voor het podium - op de kop van de Parade - de publieksdruk te groot is”, zegt Joep Schouren, bestuurslid Veiligheid bij het Stadscomité.

Druk op Parade verlichten
Stadscomite-voorzitter Leon Bastiaans: "We streven naar een zo optimaal mogelijke verspreiding van het publiek op de Parade. Dat betekent dat ter hoogte van de Picardie een groter podium met aangepaste programmering komt. Zo hopen we de druk voor het podium op de kop van de Parade te verlichten."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Organisatie Boètezitting in tijdnood door onstuimig weer
Carnaval in Limburg nu officieel losgebarsten
Betonblokken beschermen carnavalsvierders in Venlo
Aftrap Boètegewoeëne Boètezitting elf minuten overtijd
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen