Overslaan en naar de inhoud gaan

Stadsbrug Weert werkt weer na urenlange storing

Geplaatst opdinsdag 7 juli 2020 - 15:01

De defect Stadsbrug in Weert werkt weer na een urenlange storing die de scheepvaart en het verkeer in de ochtend flinke vertraging opleverde.

De Stadsbrug op de Eindhovenseweg bleef tegen het einde van de ochtend ongeveer een halve meter boven het wegdek hangen en ging niet meer omhoog of omlaag. Volgens de lokale nieuwssite WeertdeGekste wisten monteurs de storing rond 13:00 te verhelpen.

Andere route
Het verkeer werd in de tussentijd door Rijkswaterstaat omgeleid en schepen in de Zuid-Wllemsvaart moesten enkele uren voor de brug afmeren.

Derde storing
Het is niet de eerste storing aan een van de Weerter bruggen. Maandag was de Stadsbrug ook een tijd buiten gebruik door een defect en de nabijgelegen Biesterbrug lag op 3 juli stil.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen