Vuurwerk Roda JC - MVV Maastricht (12 jan 2020)

Roda JC is boetes beu en dreigt met stadionverboden

Roda JC gaat strenger optreden tegen de eigen aanhang.

Blote billen supporter VVV-Venlo
Justitie vervolgt 'blotebillenfan' van VVV-Venlo niet

Een supporter van VVV-Venlo die vorig jaar een stadionverbod kreeg voor het maken van oerwoudgeluiden, mag weer naar wedstrijden van zijn favoriete club. Justitie deed onderzoek naar zijn zaak, maar zag te weinig bewijs.

Trouwe MVV-fan met handen in het haar na stadionverbod

Een 54-jarige supporter van MVV, die naar eigen zeggen al zo'n vijftig jaar achter de club staat, zit met de handen in het haar. Hij kreeg een stadionverbod voor een geweldsincident in september vorig jaar.

MVV: Mogelijk stadionverbod voor rellende aanhangers

De clubleiding van MVV Maastricht zegt dat zij 'passende maatregelen' neemt tegen aanhangers die vrijdag betrokken waren bij rellen bij de wedstrijd STVV - KRC Genk.

Fortuna Sittard voorwaardelijk gestraft voor biergooiers

De KNVB heeft Fortuna Sittard een voorwaardelijke geldboete opgelegd voor het wangedrag van supporters. Die gooiden tijdens de wedstrijden tegen Willem II en Ajax bier naar KNVB-officals en spelers van deze clubs.

Blotebillen-fan wil stadionverbod omzetten naar werkstraf

De supporter van VVV-Venlo die in augustus een stadionverbod aan zijn kont kreeg nadat hij zijn broek had laten zakken, wil zijn stadionverbod om laten zetten naar een werkstraf.

Advocaat blotebillen-fan stomverbaasd: 'Niks aan bewijs'

De advocaat van de zogenoemde blotebillen-supporter, een fan van VVV-Venlo die onlangs een stadionverbod kreeg voor het tonen van zijn derrière, is verbaasd over het handelen van de club.

VVV-supporters hangen 'blote billen' op

Supporters van VVV-Venlo hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag bij de hoofdingang van het stadion De Koel blote billen maskers opgehangen.

'Stadionverbod blotebillen-fan moet worden verscheurd'

De advocaat van de supporter van VVV-Venlo die onlangs een stadionverbod kreeg, vindt dat de club dat verbod moet opheffen. Hij vroeg de club meermaals om bewijs, maar het blijft vooralsnog stil vanuit Venlo.

Blotebillen-supporter stomverbaasd: 'Geen racist'

De supporter van VVV-Venlo die onlangs een stadionverbod kreeg voor het tonen van zijn blote billen, is stomverbaasd over de uitleg van de club. Niet alleen zou hij zijn broek hebben laten vallen; hij zou ook racistische teksten hebben gebruikt.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten