Overslaan en naar de inhoud gaan

Staatssecretaris Van Dam bezoekt Grenspark Limburg

Geplaatst opdonderdag 27 oktober 2016 - 12:30

Staatssecretaris Martijn van Dam brengt een bezoek aan Grenspark Limburg. Dat gebeurt vanwege de verkiezing van het mooiste natuurgebied van Nederland.

Van Dam gaat donderdag bij alle gebieden langs die meedoen aan de wedstrijd. De politicus brengt donderdagmiddag een bliksembezoek aan het bezoekerscentrum van Nationaal Park de Maasduinen, dat vormt samen met de Peel, de Meinweg en het nationaal landschap Zuid-Limburg het Grenspark Limburg.

Lees ook: Grenspark Limburg genomineerd voor Mooiste Natuurgebied

Drie parken
ert Kersten ontvangt hem namens die drie parken: "Hij maakt een korte rondwandeling, het is een soort oriëntatie langs alle parken. Dan zal hij ontdekken dat er in Limburg heel veel enthousiasme is en dat het uniek is."

Tussenstand
Tot en met maandag kan er nog gestemd worden op het mooiste natuurgebied van Nederland. Het is onbekend wat de tussenstand is, volgens Kersten: "Dat wordt goed geheim gehouden, we kunnen er 300.000 euro mee winnen. Ik denk dat we een hele goede kans maken."

Stemmen kan via www.mooistenatuurgebied.nl.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Grenspark Limburg buiten prijzen in natuurverkiezing
Grenspark Limburg genomineerd voor Mooiste Natuurgebied
Grenspark komt er, ondanks 'nederlaag' in natuurverkiezing
'Verbod op imidacloprid heeft vergaande gevolgen'
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen