Overslaan en naar de inhoud gaan

Staatssecretaris Van Dam bezoekt Grenspark Limburg

Geplaatst opdonderdag 27 oktober 2016 - 12:30

Staatssecretaris Martijn van Dam brengt een bezoek aan Grenspark Limburg. Dat gebeurt vanwege de verkiezing van het mooiste natuurgebied van Nederland.

Van Dam gaat donderdag bij alle gebieden langs die meedoen aan de wedstrijd. De politicus brengt donderdagmiddag een bliksembezoek aan het bezoekerscentrum van Nationaal Park de Maasduinen, dat vormt samen met de Peel, de Meinweg en het nationaal landschap Zuid-Limburg het Grenspark Limburg.

Lees ook: Grenspark Limburg genomineerd voor Mooiste Natuurgebied

Drie parken
ert Kersten ontvangt hem namens die drie parken: "Hij maakt een korte rondwandeling, het is een soort oriëntatie langs alle parken. Dan zal hij ontdekken dat er in Limburg heel veel enthousiasme is en dat het uniek is."

Tussenstand
Tot en met maandag kan er nog gestemd worden op het mooiste natuurgebied van Nederland. Het is onbekend wat de tussenstand is, volgens Kersten: "Dat wordt goed geheim gehouden, we kunnen er 300.000 euro mee winnen. Ik denk dat we een hele goede kans maken."

Stemmen kan via www.mooistenatuurgebied.nl.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Grenspark Limburg buiten prijzen in natuurverkiezing
Grenspark Limburg genomineerd voor Mooiste Natuurgebied
Grenspark komt er, ondanks 'nederlaag' in natuurverkiezing
'Verbod op imidacloprid heeft vergaande gevolgen'
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen