Raymond Knops

Raymond Knops CDA-campagneleider bij verkiezingen

Raymond Knops uit Hegelsom wordt bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 de campagneleider van het CDA.

Waardering Knops voor brandweer tijdens Meinwegbrand (12 aug 2020)
Video: Satellietbeelden inzetten tegen grote natuurbranden

Om grote bosbranden zoals op de Meinweg en in de Peel eerder op te sporen, moet de meldkamer van de brandweer in de toekomst actuele satellietbeelden kunnen gebruiken.

Raymond Knops
Raymond Knops: 'Ministerschap is me goed bevallen'

Raymond Knops kijkt tevreden terug op zijn tijd als minister. De CDA-politicus uit Hegelsom is sinds deze week geen minister meer, maar opnieuw staatssecretaris.

Raymond Knops
Knops opnieuw geïnstalleerd als staatssecretaris

Raymond Knops is opnieuw geïnstalleerd als staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Protestactie Awacs bij bezoek staatssecretaris (15 jan 2020)
Geen stille motoren én geld tegen geluidsoverlast AWACS

Er komen geen stillere motoren in de lawaaiige AWACS-radartoestellen.

Protestactie Awacs (15 jan 2020)
Tientallen demonstranten bij bezoek staatssecretaris

Bij een werkbezoek van staatssecretaris Barbara Visser van Defensie aan de gemeente Beekdaelen is woensdagochtend een protestactie geweest bij het gemeentehuis in Schinveld.

Direct Duidelijk Brigade, Staatssecretaris Knops, Roermond (23 okt 2019)
Staatssecretaris geeft startsein taalcampagne in Roermond

Staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties is woensdagmorgen in Roermond voor de landelijke start van de Direct Duidelijk Brigade.

Knops wil door als staatssecretaris, volgt Buma niet op

Raymond Knops uit Hegelsom wil staatssecretaris van Binnenlandse Zaken blijven en niet Sybrand Buma opvolgen als fractievoorzitter van het CDA in de Tweede Kamer.

Grenslandconferentie: beter samenwerken met je buren

Er wordt donderdag voor het eerst een grenslandconferentie georganiseerd: een bijeenkomst van honderden bestuurders uit de grensregio om te praten over samenwerking.

Frans Weekers in de race voor topfunctie Wereldbank

Frans Weekers van de VVD is in de race voor de functie van bewindvoerder bij de Wereldbank, die gevestigd is in Amerika.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten