Overslaan en naar de inhoud gaan

Staatsieportret Horst aan de Maas bestaat uit selfies

Geplaatst opmaandag 2 mei 2016 - 13:58

Het nieuwe staatsieportret in de raadszaal van Horst aan de Maas gaat bestaan uit 804 selfies van inwoners uit de gemeente.

Designer Teun Verbeek uit Venray won een ontwerpwedstrijd van de gemeente Horst aan de Maas en gaat het kunstwerk maken. Volgens hem laten de selfies in zijn creatie zien dat koning Willem-Alexander een verbindende rol speelt in de samenleving.

Het ontwerp wordt op 12 juli opgehangen in de raadszaal van Horst aan de Maas.

Inwoners van Horst aan de Maas kunnen een foto insturen via internet.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Provincie koopt staatsieportret van Sittardse
Zwembad De Berkel 'mot blîeve' in Horst
Cor Molenaar WSEM
Lezing retaildeskundige in Horst
Herberg de Troost keert terug met concerten en album
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen