Overslaan en naar de inhoud gaan

Sri Lankaanse mannen opgepakt voor mensensmokkel

Geplaatst opdinsdag 16 juni 2020 - 14:43

De Koninklijke Marechaussee heeft twee Sri Lankaanse mannen op de A67 bij Venlo opgepakt. Het duo wordt verdacht van mensensmokkel.

De twee mannen van 28 en 46 jaar probeerden iemand met een look-a-like paspoort de grens over te smokkelen, zo meldt de marechaussee op Facebook.

Look-a-like paspoort
De mannen werden maandagavond aangehouden tijdens een controle. In de auto met Frans kenteken zaten vier inzittenden. De twee Sri Lankanen konden geldige documenten overleggen. Een medepassagier achterin had een Duits paspoort op zak. Nader onderzoek wees uit dat de foto in het paspoort niet overeen kwam met de man die het paspoort aanbood. Hij is daarop aangehouden voor identiteitsfraude. Zijn werkelijke identiteit wordt nog onderzocht.

Minderjarige
Verder zat nog een vierde passagier in de auto, een minderjarige jongen uit Sri Lanka. Zijn papieren bleken in orde te zijn. Na een getuigenverhoor is hij ondergebracht bij familie.

De drie andere mannen zitten vast. De marechaussee doet verder onderzoek naar mensensmokkel en identiteitsfraude.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen