Overslaan en naar de inhoud gaan

Squashers Maastricht verliezen strijd om vierde plaats

Geplaatst opwoensdag 25 maart 2015 - 22:09

NLcom – ICT Solutions / Squash Maastricht lijkt dit seizoen niet aan de eigen doelstelling te gaan voldoen.

Ondanks drie goede partijen, verloren de Limburgers met 9-4 van directe concurrent Dordrecht. De ploeg staat met nog een wedstrijd op het programma op dertien punten van de gewenste vierde plek.

Voorsprong
Thijs van der Pluijm bracht Maastricht nog aan de leiding met een 3-0 zege op Tonnie Mijs. Broer Tim van der Pluijm en Daniel Hutchines leden vervolgens verwachte nederlagen tegen wereldtopper Steve Finitsis (0-3) en Dylan Bennett (1-3), die vorig seizoen nog voor Maastricht speelde.

Tevreden
Ondanks de ruime nederlaag was Tim van der Pluijm tevreden met zijn prestatie. "Ik heb ver boven mijn kunnen gespeeld", geeft de Maastrichtenaar aan. "Tot 5-5 bleef ik goed in het spoor, maar later in de games was ik toe moe om voldoende tegenstand te bieden. Steve is gewoon een topper."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Squashers van Maastricht gaan voor landstitel
Squashers Maastricht lopen koppositie mis
Squashers uit Maastricht kijken weer omhoog
Squash Maastricht herovert vierde plaats
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen