Overslaan en naar de inhoud gaan

Squash Maastricht herovert vierde plaats

Geplaatst opwoensdag 14 januari 2015 - 23:00

NLcom – ICT Solutions/Squash Maastricht heeft de vierde plaats in de eredivisie squash heroverd.

De Limburgse formatie won woensdag in Drachten met 9-5 van Squash Fryslan/Flevoparq en stijgt daardoor een plekje ten koste van Dordrecht, dat niet in actie kwam. Daarmee ligt de ploeg op schema om de aangepaste doelstelling voor dit jaar te behalen.

Luxemburgse kampioen
Daniel Hutchines maakte zijn seizoensdebuut voor Maastricht. De Luxemburgse kampioen kwam in de startformatie door het wegvallen van vaste waarde Rick Penders, die de ploeg heeft verlaten om een studie in de Verenigde Staten te volgen.

Hutchines had het moeilijk, maar pakte uiteindelijk toch drie punten tegen Derk Kuiper: 3-2. Ook Jens Schoor wist zijn partij te winnen. Hij was Lucas Buit met 3-0 de baas.

Geen derde overwinning
Tim van der Pluijm was niet in staat een derde overwinning voor de Maastrichtenaren te pakken. Marc ter Sluis bleek de meest fitte van de twee en pakte een 3-0 overwinning. "De laatste weken heb ik minder tijd om te trainen. Daardoor kon ik het conditioneel niet bijbenen", verklaarde Van der Pluijm. "Het zat wel dicht bij elkaar. Marc had twee tie-breaks nodig om me te verslaan."

Over twee weken neemt Maastricht het in Twente op tegen Coulisse, dat momenteel de derde plaats bezet.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Victoria snel klaar met squashers uit Maastricht
Tim van der Pluijm kan niet verrassen op NK Squash
Squashers van Maastricht gaan voor landstitel
Squashers Maastricht lopen koppositie mis
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen