Overslaan en naar de inhoud gaan

Spullen gevonden tijdens zoekactie moordzaak Bobo Jalloh

Geplaatst opvrijdag 13 juli 2018 - 17:13

De politie en landmacht hebben vrijdagmiddag tijdens een zoekactie enkele spullen gevonden die mogelijk verband houden met de moord op Bobo Jalloh in Landgraaf.

De spullen werden gevonden in twee perkjes bij de Zeekoelen in Brunssum en een stuk groen aan de N276 tussen Brunssum en Geleen. Nader onderzoek moet uitwijzen of de voorwerpen de politie verder kunnen helpen.

Lees ook: Politie zoekt in Brunssum naar sporen van moord uit 2017

Neergestoken
De 39-jarige Bobo Jalloh werd vorig jaar mei neergestoken in zijn huis in Landgraaf. Zijn vriendin en drie kinderen waren op dat moment ook in de woning aanwezig, maar bleven ongedeerd.

Lees ook: Vierde verdachte gepakt voor moord op Bobo Jalloh

Aanhoudingen
Onlangs zijn er vier mensen aangehouden in deze zaak. Het gaat om drie mannen uit Landgraaf, Geleen en Brunssum en een vrouw uit Blerick. Zij zitten nog vast en zitten in beperking. Dat wil zeggen dat ze alleen contact mogen hebben met hun advocaat.

De politie wil niet zeggen of de zoekactie op touw is gezet naar aanleiding van het verhoor van deze verdachten.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen