Overslaan en naar de inhoud gaan

Sprinttrein Jumbo-Visma met Teunissen ijzersterk in Engeland

Geplaatst opmaandag 9 september 2019 - 17:11

Drie renners van de sprinttrein van de Jumbo-Visma-ploeg zijn in de derde etappe van de Ronde van Groot-Brittannië in de top tien geëindigd.

Mike Teunissen uit Ysselsteyn zag zijn kopman Dylan Groenewegen de etappe winnen en kwam zelf als vierde over de streep.

Sprint aantrekken
Ook Amund Grøndahl Jansen uit de Nederlandse sprinttrein mocht een top tien-notering bijschrijven. De Noor werd in Newcastle-upon-Tyne zesde. Teunissen en Grøndahl Jansen trokken de sprint aan voor de dagwinnaar, die op de streep afrekende met Mathieu van der Poel en Davide Cimolai. De knechten van Groenewegen reden echter zo hard dat onder andere Matteo Trentin er niet voorbij kwam.

Vijfde
Trentin behoudt wel de leiderstrui. Teunissen staat in het algemeen klassement op de vijfde plek, twee plaatsen achter landgenoot Van der Poel.

De Ronde van Groot-Brittannië eindigt zaterdag in Manchester.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen