Overslaan en naar de inhoud gaan

Sprinttrein Jumbo-Visma met Teunissen ijzersterk in Engeland

Geplaatst opmaandag 9 september 2019 - 17:11

Drie renners van de sprinttrein van de Jumbo-Visma-ploeg zijn in de derde etappe van de Ronde van Groot-Brittannië in de top tien geëindigd.

Mike Teunissen uit Ysselsteyn zag zijn kopman Dylan Groenewegen de etappe winnen en kwam zelf als vierde over de streep.

Sprint aantrekken
Ook Amund Grøndahl Jansen uit de Nederlandse sprinttrein mocht een top tien-notering bijschrijven. De Noor werd in Newcastle-upon-Tyne zesde. Teunissen en Grøndahl Jansen trokken de sprint aan voor de dagwinnaar, die op de streep afrekende met Mathieu van der Poel en Davide Cimolai. De knechten van Groenewegen reden echter zo hard dat onder andere Matteo Trentin er niet voorbij kwam.

Vijfde
Trentin behoudt wel de leiderstrui. Teunissen staat in het algemeen klassement op de vijfde plek, twee plaatsen achter landgenoot Van der Poel.

De Ronde van Groot-Brittannië eindigt zaterdag in Manchester.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen