Overslaan en naar de inhoud gaan

Spraakcomputer Fernando Ricksen steelt de show in Glasgow

Geplaatst opdinsdag 9 oktober 2018 - 12:25

Fernando Ricksen sprak zaterdag zijn fans in een zaal in het Ibrox-Stadium in Glasgow toe via zijn spraakcomputer.

Daarbij konden veel hun lach niet inhouden. Ricksen was daar om zijn supporters te bedanken voor al hun steun tijdens zijn ziekte A.L.S.

Scheldwoorden
De uit Heerlen afkomstige Ricksen sprak het publiek toe via zijn spraakcomputer die een vrouwenstem heeft. Dat zorgde al voor enige hilariteit bij de supporters. Verder vertelde de oud-voetballer anekdotes uit zijn tijd bij de Rangers en schuwde hij scheldwoorden niet. De computer vertaalde die dan netjes. "Fernando heeft de hele speech zelf geschreven en het was erg grappig", vertelt zijn biograaf en vriend Vincent de Vries in de krant The Scottish Sun.

Veerkracht
De supporters waren onder de indruk van de veerkracht van Ricksen en waren blij dat hij zijn gevoel voor humor niet is verloren. Hij bedankte zijn fans die het mogelijk maakten om de spraakcomputer te kunnen aanschaffen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen