Overslaan en naar de inhoud gaan

Sportzender regelt FIFA-duel voor Max Verstappen en Ajacied

Geplaatst opdonderdag 27 december 2018 - 14:22

Ajacied Frenkie de Jong en Formule 1-coureur Max Verstappen gaan binnenkort de strijd met elkaar aan op het digitale speelveld van computerspel FIFA.

Televisiezender Ziggo gaat een plek met een 'lekker scherm' regelen waar het tweetal de strijd met elkaar aan kan gaan.

Talentvolle sporters
Max Verstappen, Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt zijn volgens Ziggo de grootste Nederlandse talenten van dit jaar. De Red Bull-coureur daagde de twee Ajax-spelers vervolgens uit om in een onderlinge strijd uit te maken wie het grootste talent van het land is. Dat wilde hij doen met een potje FIFA op de PlayStation.

Lees ook: Max Verstappen daagt Ajacieden uit voor potje FIFA

Instagram
De snelheidsduivel heeft het tweetal via Instagram uitgedaagd. Middenvelder De Jong greep de uitdaging met beide handen aan. Wanneer het duel gaat plaatsvinden, is nog niet bekend.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen