Overslaan en naar de inhoud gaan

Sporttassen gevuld met 150 kilo hennep: man aangehouden

Geplaatst opdinsdag 22 juni 2021 - 21:06

Een 52-jarige man is donderdag aangehouden in zijn Sittardse woning. In die woning vond de politie 150 kilo gedroogde hennep, verdeeld over meerdere sporttassen.

Justitie bevestigt tegenover L1 dat de man is aangehouden, maar wil op dit moment niet meer vragen beantwoorden.

Duits onderzoek
Naast de henneptassen vonden agenten kleinere hoeveelheden harddrugs en een geldbedrag van 54.000 euro. De speurders waren de man op het spoor gekomen dankzij collega's van de Duitse politie. Zijn naam was zijdelings gepasseerd in een groot Duits onderzoek. De Sittardse vijftiger zit nog altijd in voorarrest.

Advocaat Peer Szymkowiak bevestigt dat het voorarrest van de Sittardenaar dinsdag is verlengd, maar wil niet inhoudelijk op de zaak ingaan. Vooralsnog zijn er geen andere verdachten gearresteerd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen