Overslaan en naar de inhoud gaan

Sportkledingfabrikant Masita failliet verklaard

Geplaatst opdinsdag 30 december 2014 - 22:31

Sportkledingfabrikant Masita in Echt is dinsdag failliet verklaard.

Over de twee BV's Masita Sportswear BV en Masita Full Team Service BV werd het faillisement uitgesproken. Dat meldt Wijlimburg.nl. Er is een curator aangesteld.

Wat de uitspraak betekent voor de tientallen arbeidsplaatsen, is op dit moment nog niet bekend. ​Masita kampt al lange tijd met geldzorgen.

MVV
Onder meer MVV speelt in tricots van Masita. Het is onduidelijk of de club op zoek moet naar een nieuwe kledingleverancier.

Wereldwijd
Het bedrijf werd in 1933 in Sittard opgericht door de familie Maas. Later groeide Masita uit tot een groot sportmerk dat vrijwel overal op de wereld gedragen wordt.

Lees ook: Financiële problemen bij kledingmerk Masita

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Mogelijke overname sportkledingfabrikant Masita
Financiële problemen bij kledingmerk Masita
Masita blijft komende jaren shirtsponsor MVV
Sportclubs gunnen failliet Masita rust
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen