Douche, douchen, sportclub, sport, legionella (stock)

Douches Gennepse sporthal dicht na vondst legionella

In de douches van de kleedkamers bij sporthal Pica Mare in Gennep is deze zomer legionella geconstateerd. Hoewel de ruimtes inmiddels schoongespoten zijn, kan er nog niet gedoucht worden. De sporthal wacht nog op het resultaat van de herkeuring.

Sporters in Panningen mogen niet douchen

In sporthal Piushof in Panningen is de legionellabacterie aangetroffen in de leidingen.

Agenten belaagd bij feest in kraakpand, ME grijpt in

Verschillende agenten zijn zondagmorgen vroeg belaagd toen ze een feestje in een gekraakte sporthal in Maastricht wilden stilleggen.

Onrust over behoud Glanerbrook neemt toe

De onrust over de toekomst van de zwembaden en de ijsbaan in de gemeente Sittard-Geleen is na een informatieavond toegenomen.

Demonstratie voor behoud Glanerbrook in Geleen

In Geleen hebben zo'n 200 mensen gedemonstreerd voor het behoud van recreatiecentrum Glanerbrook.

sporthal sporten turnen
Drie sporthallen in Maastricht dicht vanwege legionella

In Maastricht zijn drie sportaccommodatie gesloten vanwege een legionella-uitbraak. Tijdens een routinecontrole werd de bacterie ontdekt.

Zorgen om hygiëne in sporthal Maastricht

De hygiëne, het ventilatie- en verwarmingssysteem en andere voorzieningen in de Maastrichtse sporthal De Heeg zijn ondermaats en niet meer van deze tijd.

Nieuwe sporthal in Maastricht valt miljoen duurder uit

De nieuwe sporthal bij de Geusselt in Maastricht wordt bijna een miljoen euro duurder dan aanvankelijk geraamd. Ook is de hal later klaar dan gepland.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten