Maastricht loopt uit voor Amstel Gold Race

Gold Race-winnaar Van der Poel troeft Verstappen af

De nationale titel Sportman van het Jaar gaat aan de neus van Max Verstappen voorbij.

ANP-402498810
Sportkoepel betreurt afwezigheid van onder meer Verstappen

Directeur Gerard Dielessen van sportkoepel NOC*NSF betreurt de afwezigheid van vijf van de zes genomineerden, waaronder Max Verstappen, bij het Sportgala.

Limburgs Sportgala (16 dec 2019)
Boels-Dolmans, Nusser en Schröder in de prijzen op Sportgala

Het wielerteam van Boels-Dolmans is uitgeroepen tot beste sportploeg van Limburg. Rolstoeltennisser Sam Schröder is uitgeroepen tot beste sporter met een beperking en handbalster Larissa Nusser tot talent van het jaar.

Max Verstappen (15 nov 2019)
Verstappen kandidaat voor Sportman van het Jaar

Max Verstappen is de enige Limburgse sporter die kans maakt op de titel Sportman van het Jaar.

Wie vallen in de prijzen bij het Limburgs sportgala?

De crème de la crème van de Limburgse sportwereld hoopt maandag in de prijzen te vallen bij het jaarlijks sportgala van de Provincie Limburg.

Dumoulin en Verstappen alvast geen Sportman van het Jaar

Formule 1-coureur Max Verstappen en wielrenner Tom Dumoulin maken geen kans op de titel Sportman van het Jaar.

Verstappen wederom afwezig op Sportgala

Max Verstappen is niet van plan om bij het Sportgala op woensdag 19 december aanwezig te zijn.

En Tom Dumoulin wint ook het Maastrichtse sportgala

De prijzenkast van Tom Dumoulin is nog iets verder gevuld. Maandagavond werd hij in zijn geboorteplaats Maastricht uitgeroepen tot sportman van het jaar.

Limburgs Sportgala: Oeuvreprijs voor Huub Stevens

Huub Stevens heeft op het Sportgala Limburg de Oeuvreprijs gewonnen. De oud-voetballer en gevierd trainer kreeg de prijs overhandigd door oud-Roda-speler Maurice Graef.

Limburgs Sportgala: VVV club van het jaar

VVV-Venlo is sportploeg van het jaar worden van Limburg. De ploeg werd tijdens het jaarlijkse sportgala in Kerkrade verkiezen boven de handballers van de Lions en de zitvolleyballers van Holyoke.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten