Blessure betekent einde carrière Ivo Steins

Ivo Steins © Orange Pictures
Handballer Ivo Steins is dusdanig geblesseerd dat zijn handballoopbaan er per direct op zit.
De speler van Lions kondigde eerder deze week al aan dat hij aan het einde van dit seizoen zou stoppen als handballer, maar zijn blessure zorgt er voor dat zijn seizoen er al nu al op zit.

Teen

"De revalidatie van mijn teenblessure is dusdanig dat dit minimaal drie maanden duurt voordat ik weer een beetje kan wandelen. Dus mijn carrière zit er nu al op," zo vertelde een teleurgestelde maar realistische Steins na afloop van het gewonnen duel met Volendam.
Kijk hier naar het hele interview met Ivo Steins
Lions
Zonder routinier Steins won Lions zaterdagavond wél, met 37-25 van Volendam. Een belangrijke zege in de strijd om de bovenste plekken op de ranglijst. En het was een mentale overwinning voor de hele vereniging, nu alle perikelen rondom de financiële zorgen deze dagen de overhand hebben gekeken.

Bevo

De handballers van Bevo HC hadden ook een succesvolle avond. In de eigen sporthal De Heuf in Panningen werd Aalsmeer in een adembenemende slotfase met 30-29 geklopt. Bevo is daardoor nog volop in de strijd voor de achtste plek. En is ook nog actief in het bekertoernooi met uitzicht op de halve finale.

Venlo

De handbalsters van Groot Venlo slaagden er niet in om de koppositie in de eredivisie te veroveren. In sporthal Egerbos was de grote aartsrivaal VOC met 26-28 te sterk. Grote kans dat beide teams elkaar ook gaan ontmoeten in de finale om de landstitel. Daarmee wordt het druk voor de handbalsters uit Venlo, die ook nog in Europa actief zijn.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!