Robberechts redt punt voor VVV: ‘Scoren was lang geleden'

VVV pakt punt bij Cambuur © Orange Pictures
Invaller Milan Robberechts redde zaterdagavond een punt voor VVV tegen Cambuur. Vlak voor tijd stond hij op juiste plek.
“Ik ben zeker tevreden met een punt,” vertelde trainer Rick Kruys na afloop. “Als je terugkomt van een achterstand en mentaliteit hebt getoond gedurende de hele wedstrijd, moet je blij zijn met 3-3.”

Karakter

Kruys zag ook dat zijn ploeg slecht begon aan de wedstrijd en na 10 minuten al tegen een 2-0 achterstand aankeek. “In die fase werden volledig overlopen en kreeg Cambuur alle gelegenheid om een voorzet te geven.” Maar hij zag vervolgens ook dat zijn ploeg karakter toonde en binnen een half uur die achterstand wegpoetste. Martijn Berden was met een doelpunt én assist de grote man in die fase.

Simpel

Maar Milan Robberechts was in blessuretijd minstens zo belangrijk. Helemaal vrij tikte hij de 3-3 binnen. “Ik stond helemaal vrij, en kon simpel binnentikken,” was het nuchtere commentaar van de huurling van Fortuna Sittard.

Stand

Door dat gelijkspel slaat VVV bovendien een aanval af van een directe concurrent op de play-off plekken. De Venlonaren staan zevende in de Keuken Kampioen Divisie. Volgende week vrijdag staat het uitduel met FC Dordrecht op de kalender. Die staan op de zesde plek, met drie punten voorsprong op VVV.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!