Einde seizoen voor VVV'er Timber door kruisbandblessure

Dylan Timber wordt van het veld gedragen in Doetinchem © Orange Pictures
Dylan Timber komt dit seizoen niet meer in actie voor VVV-Venlo. De verdediger heeft een kruisbandblessure opgelopen.
Timber zal maanden moeten revalideren na zijn operatie.

Voorste kruisband

De mandekker liep de blessure op in de 12e minuut in het uitduel met De Graafschap afgelopen vrijdag. In een ongelukkig duel met zijn tegenstander viel Timber op het gras. Hij werd per brancard van het veld gedragen. Na onderzoek blijkt nu dat Timber zijn voorste kruisband heeft afgescheurd. Doorgaans duurt het herstellen van een kruisbandblessure ongeveer negen maanden, daardoor zit het seizoen voor de VVV-verdediger er nu al op.

Kruys

De kruisbandblessure van Timber is een streep door de rekening voor trainer Rick Kruys. Timber was de laatste wedstrijden een vaste waarde in de VVV-verdediging. Hij kwam in totaal in 15 wedstrijden in actie, waarin hij één doelpunt scoorde.

Jong PSV

Vrijdagavond speelt VVV-Venlo de thuiswedstrijd tegen Jong PSV. Daarin mist trainer Kruys ook doelman Jan de Boer. Hij is voor één duel geschorst na zijn rode kaart in het duel met De Graafschap. De wedstrijd is vanaf 20:00 uur te volgen op L1 Radio.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!