VVV huurt Robberechts van Fortuna

Milan Robberechts naar VVV-Venlo © VVV-Venlo
Milan Robberechts maakt per direct de tijdelijke overstap van Fortuna Sittard naar VVV-Venlo. De 19-jarige aanvaller verhuist op huurbasis naar De Koel.
Afgelopen zomer maakte Robberechts de overstap van het Belgische KV Mechelen naar Fortuna.
De aanvaller kwam het afgelopen halfjaar voornamelijk als invaller in actie in Sittard. In totaal kwam hij tot elf officiële wedstrijden en één doelpunt.

Speelminuten

Fortuna Sittard laat weten dat de hoop is dat de Robberechts in Venlo tot meer speelminuten kan komen. De aanvaller laat op de clubkanalen van VVV weten blij te zijn met de tijdelijke overstap: "Het is voor mij belangrijk om wedstrijden te spelen en ik kijk er enorm naar uit om dat bij VVV te gaan doen. De club was erg enthousiast en wilde me graag naar Venlo halen. Dat gaf mij het gevoel dat dit voor mij de juiste club is om me het komende halfjaar verder te ontwikkelen”, aldus Robberechts.

Energie

Door de aanvallende versterking in de selectie heeft coach Rick Kruys meer keuze. Volgens interim-technisch manager Marc van Hintum is Robberechts een welkome versterking: “Milan is een creatieve linkspoot die op meerdere posities in de aanval uit de voeten kan. Hij is een opportunistische aanvaller die diepte en nieuwe energie toevoegt aan onze selectie en dat is precies waar we naar op zoek waren."
Het contract van Robberechts loopt in Sittard nog door tot de zomer van 2025.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!