Extra opties op VVV-vleugel voor 'zware kluif' in Doetinchem

Soulyman Allouch © Orange Pictures
De van een blessure teruggekeerde Moreno Rutten en de in genade aangenomen Soulyman Allouch versterken de selectie van VVV-Venlo voor de uitwedstrijd tegen De Graafschap.
De vleugelverdediger en de vleugelaanvaller bieden coach Rick Kruys extra opties op de flanken voor het duel op bezoek bij de Keuken Kampioen Divisie-subtopper.

Te laat

Allouch werd meermaals uit de VVV-selectie verwijderd, omdat hij zich telkens te laat op de club meldde op trainings- of wedstrijddagen. De aanvaller trainde de afgelopen tijd met de beloften mee, maar moet nu weer voor een creatieve impuls in de frontlinie van het VVV-vlaggenschip zorgen.

Smans

Robin Lathouwers en Levi Smans ontbreken wel bij VVV vanwege blessures. Met een transferwindow die nog enkele dagen geopend is, is het de vraag of Smans zijn laatste duel voor VVV al gespeeld heeft. Hij geniet interesse vanuit de Eredivisie.

Kluif

VVV trekt met een goed gevoel naar Doetinchem. Maandag werd in Venlo de nummer drie van de competitie verslagen, nu volgt een krachtmeting met de nummer vier. "We zijn ambitieus en als je van ADO kunt winnen dan kun je van iedereen in deze competitie winnen", aldus Kruys op de clubwebsite. "We weten echter dat het uit bij De Graafschap een zware kluif zal worden en dat we ook vrijdag op ons best moeten zijn om opnieuw drie punten te kunnen pakken."

Play-offs

VVV heeft die drie punten nodig om aan te haken in de strijd om een play-off-ticket. De Venlonaren vallen met 33 punten uit 22 duels momenteel nét buiten de boot. VVV is daarmee de nummer negen in de KKD, waar de top-acht zich plaatst voor de nacompetitie.

YouTube en Facebook

De wedstrijd De Graafschap - VVV-Venlo begint vrijdag om 20:00 uur. Vanwege de finale van het LVK zijn de live voetbalverslagen eenmalig niet via L1 Radio, maar via een livestream op 1Limburg Facebook en YouTube te volgen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!