MVV versterkt zich met Andréa Librici

Andréa Librici in actie voor STVV © Orange Pictures
MVV heeft opnieuw zaken gedaan met het Belgische Sint-Truiden en de 19-jarige Andréa Librici per direct overgenomen.
De aanvaller had een aflopend contract bij de Belgische eersteklasser, maar heeft dat voortijdig laten ontbinden omdat hij onvoldoende aan spelen toe kwam.

Informatie

In Maastricht gaat hij op amateurbasis spelen en tekent tot aan het eind van dit seizoen. Vorig seizoen haalden de Maastrichtenaren met Rein van Helden en Jarne Steuckers op huurbasis twee spelers van STVV naar De Geusselt. "Ik heb bij beiden informatie ingewonnen over MVV en dat heeft me geholpen bij het maken van de keuze," vertelt Librici op de clubwebsite. "Ik verheug me om in De Geusselt aan de slag te gaan."

Opleiding

De uit Luik afkomstige speler maakte in de zomer van 2022 zijn debuut in het eerste elftal van STVV, nadat hij een jaar eerder de overstap had gemaakt vanuit de jeugdopleiding van OH Leuven. Volgens technisch manager Ronny van Geneugden krijgt de selectie een nieuwe aanvallende impuls: “Een talentvolle speler die op meerdere plekken inzetbaar is”.

Debuut

Andréa Librici is direct inzetbaar voor MVV en zou in het uitduel tegen FC Eindhoven al in actie kunnen komen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!