Kevin Hofland verlaat SV Meerssen aan eind van het seizoen

Kevin Hofland © Orange Pictures
Kevin Hofland vertrekt aan het einde van dit voetbalseizoen bij SV Meerssen. Dat heeft hij het bestuur van die club laten weten.
De trainer uit Bingelrade maakt het seizoen wel af bij de club uit de Derde Divisie.

Toekomst

"Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Meerssen", zo laat Hofland weten. "Maar wil graag weer in het betaalde voetbal aan de slag en ik vind dat ik dat deze mooie club beter nu kan laten weten dan in april of mei. In de afgelopen periode is er wel wat belangstelling geweest, maar dat heeft tot niets geleid. Door het nu kenbaar te maken bij Meerssen, kunnen ze in alle rust kijken naar de toekomst en dat is, wat mij betreft, niet meer dan logisch omdat we heel goed met elkaar omgaan."

Ambities

Hofland stapte in oktober vorig jaar in, toen er in Meerssen een plek vrij kwam omdat toenmalig coach Danny Volkers de stap zette naar Roda JC, als hoofd jeugdopleiding. Hofland wilde graag weer op het veld staan na korte periodes bij onder meer Wolfsburg en Willem II. Bij zijn aanstelling gaf hij destijds al aan dat zijn ambities nog steeds in het betaalde voetbal lagen. "En die heb ik nog steeds, of dat in het binnen- of buitenland is, maakt voor mij niet uit. Ik wil graag werken bij een club met een goed plan en daar aan meehelpen om dat te realiseren."

Handhaven

De doelstelling van de oud-speler van onder meer Fortuna Sittard, PSV en Feyenoord blijft in de tweede helft van het seizoen hetzelfde. "Wij willen ons handhaven en we zijn met een tussentijdse veertiende plaats zijn we aardig op weg. Zondag begint de competitie weer met een thuiswedstrijd tegen UNA en niet lang daarna de kraker tegen Groene Ster, dus we kunnen meteen aan de bak."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!