Lions en Bevo verliezen laatste wedstrijd van 2023

Fred Michielsen, trainer van Lions © Orange Pictures
De handballers van Kembit-Lions en Herpertz/Bevo hebben allebei hun laatste wedstrijd van 2023 verloren.
Lions verloor in eigen huis van Visé. Bevo ging in Panningen onderuit tegen Volendam.

Topper

Voor Lions wachtte een kraker tegen koploper Visé. Het werd een interessante topper in de Stadssporthal in Sittard. Richting het einde van de eerste helft wist de ploeg van Fred Michielsen een gaatje te creëren waardoor het ging rusten met een 12-8 voorsprong. Aan het begin van de tweede helft leek de thuisploeg die lijn door te trekken met een 17-11 voorsprong na een paar minuten. Met nog een kleine tien minuten te gaan was die voorsprong verdwenen. Visé kwam langszij en pakte daarna ook de leiding. Lions had geen antwoord en verloor met 22-24. Zo verliest de ploeg van Michielsen twee toppers in één week. Vorige week van Bocholt en nu van Visé.

Volendam

Ook Bevo kon het jaar niet afsluiten met een overwinning. In Sporthal De Heuf kwam Volendam op bezoek. Na een gelijk opgaande beginfase nam Volendam in het vervolg van de eerste helft afstand. De ploeg uit Noord-Holland leidde bij rust met 17-10. Dat gat kon de ploeg van Hans van Dijk in de tweede helft niet meer dichten. Het werd uiteindelijk 31-36.

BENE-League

Visé is de koploper in de BENE-League met 27 punten, gevolgd door Bocholt met 25 punten. Lions en Volendam hebben 22 punten. Door de twee nederlagen moet Lions er wel voor waken om niet buiten de top vier te gaan vallen, die de finalewedstrijden gaan spelen. Nummer vijf Aalsmeer heeft namelijk 21 punten. Bevo staat negende met 14 punten.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!