Volleyballers Limax naar kwartfinales beker

Limax juicht na het bereiken van de kwartfinales © Orange Pictures
De volleyballers van Limax uit Linne/Maasbracht zijn doorgedrongen tot de kwartfinales van het bekertoernooi. De ploeg van Guido Görtzen won bij VC Dynamo.
De mannen van VC Jokers konden niet stunten tegen Lycurgus. De vrouwen van Peelpush werden uitgeschakeld door VC Dynamo.

Kraker

Dynamo - Limax beloofde een kraker te worden. De ploegen staan namelijk op de 2e en 3e plek in de Eredivisie. Limax begon sterk in Apeldoorn. De eerste set werd met 25-15 gewonnen. De tweede set was een stuk spannender, maar de ploeg van Görtzen pakte ook set 2: 26-24. In de derde set maakte Limax het vervolgens af: 25-22.
In de kwartfinale treft Limax het eerste van Sudosa-Desto of het tweede team van Sliedrecht Sport.

Jokers en Peelpush

De mannen van Jokers VC uit Maastricht redden het niet in de thuiswedstrijd tegen Lycurgus. Het werd 19-25, 16-25 en 17-25 voor de ploeg uit Groningen. De vrouwen van Peelpush gingen, net als Limax, op bezoek bij Dynamo. Maar zij keerden niet met een overwinning terug naar Limburg. Peelpush begon nog wel goed aan de wedstrijd met setwinst in set 1: 25-19, maar daarna won Dynamo drie sets op rij: 25-12, 26-24 en 25-23.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!