VVV'er Allouch krijgt nieuwe straffen na te laat komen

VVV'er Soulyman Allouch. © Orange Pictures
Soulyman Allouch maakt voorlopig geen deel uit van de selectie van VVV-Venlo. De aanvaller ontbreekt komende vrijdag in de wedstrijdselectie tegen Telstar.
Daarnaast heeft Allouch, die vrijdag niet voor het eerst te laat kwam, een geldboete gekregen en werkt hij een eigen programma af.

Gesprek

Allouch was afgelopen vrijdag te laat toen de selectie en staf van VVV zich verzamelden voor de uitwedstrijd tegen TOP Oss. Trainer Rick Kruys besloot Allouch buiten de selectie te houden en kondigde vrijdagavond na de wedstrijd, die met 2-1 werd verloren, al aan dat hij samen met technisch manager Marc van Hintum het gesprek zou aangaan met de buitenspeler. Met een nieuwe wedstrijd schorsing en een geldboete legt VVV hem nieuwe straffen op.

Derde keer

Het was de derde keer dit seizoen dat Allouch te laat kwam. Eerder werd hij al buiten de wedstrijdselectie gehouden tegen FC Den Bosch en FC Groningen nadat hij te laat was gekomen op de trainingen.

Telstar

De thuiswedstrijd van VVV-Venlo tegen Telstar is vrijdagavond vanaf 20:00 uur live te volgen op L1 Radio.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!