VVV haalt opgelucht adem na moeizame weken

Levi Smans juicht na de VVV-zege op Dordrecht © Orange Pictures
Na drie nederlagen op rij was de opluchting voelbaar in De Koel, waar VVV FC Dordrecht versloeg met 3-1. "We kunnen weer een beetje naar boven kijken."
De Venlonaren moesten wel alles uit de kast halen tegen het dit seizoen verrassend sterke Dordrecht. Een doelpunt van Levi Smans, diep in blessuretijd, zorgde uiteindelijk voor de definitieve beslissing.

Nauwkeurig

De jonge aanvaller vierde het uitbundig met de fans: "Die mensen zijn er altijd, uit en thuis. En gezien het wedstrijdbeeld was het een hele opluchting. Ik ben erg blij met deze overwinning, maar zeker ook met mijn vijfde doelpunt van het seizoen. Al we iets nauwkeuriger waren geweest, hadden we het nog eerder kunnen beslissen. Daar moeten we verder aan werken."

Slotfase

Ook coach Rick Kruys voelde dat de zege veel deed met zijn ploeg: "Dit hadden we heel erg nodig. Dat we na de tegentreffer de rug hebben gerecht en de achterstand ongedaan hebben gemaakt, maakt me ook blij. Net als dat we in de slotfase overeind bleven en de tegenstander alles of niets ging spelen."
Kijk hier naar het interview met VVV-aanvoerder Rick Ketting

Positie

De ploeg van Rick Kruys staat nu op de elfde plek met 26 punten uit 18 duels. Het verschil met de achtste positie en dus het linker rijtje in de Keuken Kampioen Divisie is slechts twee punten. Volgende week gaat VVV op bezoek in Oss, bij hekkensluiter TOP.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!