Bij VVV ontbreekt de kwaliteit om doelpunt te maken

Rick Ketting © Orange Pictures
VVV-speler Rick Ketting was na afloop van het verloren thuisduel tegen Cambuur hard voor zichzelf en de ploeg.
"We komen voor het doel van Cambuur, dat is prima. Maar dan moeten we op dat moment ook de kwaliteit tonen om een doelpunt te maken", analyseert Ketting.

Kansen

De Venlose ploeg kreeg zowel in de eerste helft, als ook in de tweede helft een aantal kansen om de bal achter Cambuur-doelman Yanick van Osch te werken.

Kwaliteit

Volgens Ketting is het een terugkomend probleem om op het juiste moment te scoren. Maar het manco zit niet alleen in aanvallend opzicht. "Andersom moeten wij ook voor onze goal de kwaliteit tonen dat we hem niet binnen krijgen. Ik denk dat we zowel aanvallend, als ook verdedigend tegen Cambuur niet goed genoeg waren om met een ploeg mee te doen die bovenin mee draait."

Invaller Sedlacek

Na de 0-2 ging de ploeg uit Leeuwarden het iets rustiger aan doen. "Wij gingen gewoon volle bak door, met volle overtuiging op zoek naar een treffer. Weliswaar met risico, maar dat deden wij goed." Kansen werden er wel gecreëerd, maar Ketting herhaalt dat het VVV in die fase van de wedstrijd niet lukte om dit om te zetten in een doelpunt. Invaller Richard Sedlacek maakte uiteindelijk wel nog de aansluitingstreffer. Tot een gelijkmaker kwam het echter niet.
Komende vrijdagavond 1 december staat de volgende wedstrijd voor VVV op het programma, een uitwedstrijd tegen FC Groningen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!