Jo Smeets nieuwe coach handbalsters Vlug en Lenig

Jo Smeets © Orange Pictures
Jo Smeets wordt per direct de nieuwe coach van de vrouwenploeg van Vlug en Lenig.
Hij volgt Harold Nusser op die twee weken geleden opstapte.

Technische staf

In de daaropvolgende drie duels werd hij vervangen door interim-coach Herbert Denis en assistent Tommie Janssen. Smeets tekent tot het einde van dit seizoen, met een optie tot verlenging van een jaar. Denis en Janssen worden zijn assistenten.

Limburg

De 64-jarige Belg is een bekend gezicht in de Limburgse handbalwereld. Als speler kwam hij in de jaren '80 uit voor Sittardia. Eind jaren '90 werd hij de eerste trainer van het herenteam van BFC. Met die ploeg plaatste hij zich direct voor de nacompetitie. Via een aantal tussenstops in België keerde hij in 2017 terug in Nederland. Bij Bevo uit Panningen werd hij ook al de opvolger van Harold Nusser. En dankzij het winnen van de nationale beker was er direct succes. Eind 2021 stapte Smeets op bij Bevo vanwege tegenvallende resultaten. Afgelopen seizoen werd hij opnieuw coach van de mannenploeg van BFC waarmee hij in de eredivisie in de top van het klassement meespeelde.

Uitdaging

Bij de vrouwen van Vlug en Lening wacht een nieuwe uitdaging. De ploeg uit Sittard-Geleen staat na elf duels met vijf punten op de voorlaatste plek in de eredivisie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!