Pitlane: Abu Dhabi laatste stop 'waanzinnig' jaar Verstappen

Pitlane over de Grand Prix van Abu Dhabi © L1 / Orange Pictures
Het recordseizoen van Max Verstappen komt zondag tot een conclusie in Abu Dhabi, waar de laatste Formule 1-grand prix van 2023 verreden wordt. En dat gebeurt op het terrein waar inmiddels drievoudig wereldkampioen Verstappen ruim twee jaar geleden zijn eerste kampioenschap pakte.
L1's autosportprogramma Pitlane blikt vooruit op het raceweekend in het Midden-Oosten:

Vooruit- én terugblikken

In deze laatste uitzending van 2023 belicht huisanalist Xavier Maassen de positieve én negatieve uitschieters van 2023. En wat was nu de leukste race van dit seizoen? Daarnaast wordt er teruggeblikt op de memorabele Grand Prix van Las Vegas, van vorige week, én de Grand Prix van Abu Dhabi van 2021; in een even spectaculaire als discutabele ontknoping greep Verstappen daar destijds zijn eerste wereldtitel.

Live

De Grand Prix van Abu Dhabi begint zondag om 14:00 uur. De race is dan rechtstreeks te volgen via het liveblog op 1Limburg.

Pitlane

Pitlane is het autosportprogramma van L1. Iedere donderdag voor een Grand Prix word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de Formule 1. Ook zijn in het programma reportages en interviews te zien.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!