Wout Poels in Blitterswijck overladen met cadeaus

Wout Poels krijgt een fiets voor zij zoontje cadeau © L1
Wielrenner Wout Poels is tijdens de supportersavond in zijn voormalige woonplaats Blitterswijck overladen met cadeaus.
De wielrenner van Team Bahrain-Victorious had eindelijk tijd gevonden om samen met zijn dorpsgenoten en supporters zijn succesvolle wielerseizoen te bespreken.

Fantastisch

De ritoverwinningen in de Tour en Vuelta zorgden er voor dat de beschikbare plaatsen in het gemeenschapshuis in Blitterswijck snel vergeven waren. "We hebben het op donderdagavond online gezet en op vrijdag moesten we al aangeven dat alle plaatsen weg waren", legt René Poels van de organisatie uit. De oom van Wout glundert dat er zoveel belangstelling voor deze avond met de wielrenner is. "Het is fantastisch als je ziet hoeveel mensen er bij willen zijn. De afgelopen dagen heb ik nog veel mensen moeten teleurstellen. We hadden de schouwburg in Venray met gemak kunnen vullen."

Zilveren Bijtje

Poels ontving tijdens de avond verschillende cadeaus. Zo kreeg hij van loco-burgmeester Erik van Daal van Venray een loopfiets voor zijn zoontje Casper aangeboden. Ook kreeg hij namens het gemeentebestuur de onderscheiding Zilveren Bijtje opgespeld.

Shirt Liverpool FC

Verder kreeg Poels van Pepijn Lijnders een shirt van voetbalclub Liverpool FC. De streekgenoot van Poels, die assistent-trainer is bij de Engelse topclub, had het shirt voorzien van handtekeningen van de spelers.

Eigen lied

Ook werd Poels overladen met muzikale en creatieve geschenken. Voormalig wielrenner Peter Winnen schreef een column over de overwinningen van Poels. Singer-songwriter Ton Engels had speciaal voor Wout Poels een lied geschreven en bracht dit ten gehore.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!