VVV beleeft mooie avond: 'Dit hadden we nodig'

VVV viert feestje in Eindhoven © Orange Pictures
Een overwinning op concurrent FC Eindhoven levert VVV-Venlo behalve drie punten vooral ook zelfvertrouwen op: "Er zijn weinig ploegen die hier winnen."
Door die overwinning stijgt de ploeg van Rick Kruys weer op de ranglijst en staat als nummer zes stevig in het linkerrijtje.

Scherp

Die zege diende zich gevoelsmatig al in de loop van de week aan, vertelde doelman Jan de Boer, die in Brabant geen tegentreffer hoefde te incasseren: "De hele week werd er goed getraind, de partijvormen waren scherp en we begonnen goed aan de wedstrijd."

Poort

Trainer Rick Kruys kon dat alleen maar beamen en had genoten van zijn ploeg: "We hebben de poort niet opgegooid en daarmee de tegenstander uitstekend bespeeld. We hadden het alleen eerder moeten beslissen."

Kansen

Linksback Simon Janssen zorgde een kwartier voor tijd voor de beslissing en de opluchting:
"Ik scoor niet zo heel vaak, dus ben blij met die goal, maar ben vooral blij met de overwinning", aldus een tevreden Janssen. "We creëerden al heel snel een aantal kansen in de eerste helft. Daar hadden we meer uit moeten halen. Met Willem II en Cambuur hebben we weer twee mooie en moeilijke tegenstanders, maar die komen wel naar Venlo. Dan hopen we deze lijn door te trekken."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!