Spelers Groene Ster na KNVB beker weer naar school en werk

Groene Ster verliest in KNVB beker van Vitesse © Frank Kerbusch/PubliciteitsVisie
Het bekeravontuur zit er weer op voor Groene Ster, omdat een stunt dinsdagavond uitbleef tegen Vitesse. Voor de spelers uit Heerlerheide wacht nu weer het dagelijkse leven met school en werk.
Maar omdat de nederlaag tegen de eredivisieclub met het minst mogelijke verschil was (1-0) én Groene Ster pas laat in de wedstrijd moest buigen, overheerste vooral ook trots: "We hebben alles gegeven en het Vitesse heel moeilijk gemaakt", zei trainer Jordy Reneerkens na afloop.

Hoekvlag

Dat Vitesse, om de wedstrijd over de streep te trekken, diep in blessuretijd de hoekvlag opzocht vertelde het verhaal in dat opzicht. De Arnhemmers waren opgelucht dat ze in de koker zitten voor de volgende ronde in het toernooi om de KNVB beker. Na een duel waarin ze alles uit de kast moesten halen.

School

Voor spelers van Groene Ster, de ploeg die uitkomt in de Derde Divisie, kan het vizier nu weer op de competitie. Én op de waan van de dag. Zo zit spits Björn Stassen, na een avond lijf aan lijf gevechten met de ervaren verdediger Nicolas Isimat-Mirin, op woensdagochtend gewoon weer in de schoolbanken. En staat doelman Mark Voss weer voor de klas op het Grotius College in Heerlen: "Eerst een paar uur Duits, later lichamelijke opvoeding. Er stond een aantal collega's en ook leerlingen langs de kant te kijken bij de wedstrijd. Dus we hebben genoeg gespreksstof."

Programma

Het bekeravontuur is dus voorbij voor Groene Ster. In de competitie gaat het elftal zondagmiddag op bezoek bij Quick in Den Haag.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!