MVV koestert punt nu wél

MVV-speler Tunahan Tasci in actie tegen Cambuur © PubliciteitVisie
Volwassen worden doe je meestal niet in een week, maar de spelers van MVV hebben zich wel het lesje van vorige week ter harte genomen. Toen gaven ze in de slotfase tegen Telstar een gelijkspel weg. Nu trokken ze tegen Cambuur het punt over de streep.
In een vermakelijke wedstrijd met veel grote kansen was het MVV-aanvaller Koen Kostons die de Maastrichtenaren op voorsprong zette, maar Cambuur kwam voor rust nog op gelijke hoogte.

Positief

Er was misschien meer te halen tegen Cambuur maar trainer Maurice Verberne koestert het gelijkspel. "Vorig week zijn we tegen een 'ketser' aangelopen. Dus het is belangrijk dat we deze wedstrijd af hebben gesloten met een positief gevoel. De strijd, het vertoonde spel, de wíl om te winnen, daar ben ik heel tevreden over."

Lars Schenk

Verdediger Lars Schenk is blij dat ze het verlies van vorige week tegen Telstar hebben kunnen wegpoetsen. "Dit is toch beter, een punt over de streep trekken in plaats van vol op de aanval spelen en dan nog een doelpunt tegen krijgen." Schenk die de vorige drie wedstrijden niet speelde, gaf de voorzet waardoor Kostons kon scoren. "Het ging lekker, ik heb me laten zien en een assist gegeven."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!