Overwinning VVV-Venlo werkt bevrijdend

Rick Kruys (Archief) © Orange Pictures
"De boys kwamen als leeuwen uit de kleedkamer", VVV-trainer Rick Kruys is trots op de instelling die zijn ploeg toonde na rust. Binnen één minuut wist VVV-Venlo twee keer te scoren en een achterstand tegen FC Den Bosch om te buigen in een voorsprong.
Na afloop was vooral iedereen benieuwd of Kruys een donderpreek in de rust had gehouden, maar dat was niet het geval, en ook geen tabasco in het drinkwater. "Er zat in ieder geval geen slaapmiddel in", grapte Kruys.

Beter worden

Feit is wel dat VVV-Venlo weer eens een uitwedstrijd wint, dat is pas de tweede keer dit seizoen. De winst voelde als een bevrijding voor Martijn Berden die het tweede doelpunt maakte in de 48ste minuut. "Je kon goed zien dat we écht als team hebben gestreden. Iedere keer als er iemand van de bank in het veld kwam werden we beter."

Afsluiting

VVV-Venlo sluit hiermee een moeilijke periode af als het aan de trainer ligt. "We zijn goed begonnen, daarna hadden we een mindere fase in de competitie, daarom ben ik blij met de drie punten want we willen bijblijven in de subtop." VVV-Venlo staat op dit moment vijfde in de rangschikking.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!