Pitlane: Stars, stripes én recordjacht Verstappen in Texas

Verstappen op recordjacht © L1
De derde wereldtitel is binnen voor Max Verstappen, maar het Formule 1-seizoen is zeker nog niet klaar. Zo wordt er dit weekend geracet in Austin, Texas in de Verenigde Staten.
Pitlane blikt vooruit op de Grand Prix van de Verenigde Staten, waarin Verstappen met een overwinning een Formule 1-record kan verbreken én zijn eigen record kan evenaren.

Kampioen

In deze aflevering van Pitlane wordt ook nog teruggeblikt op de Grand Prix van Qatar, waar Verstappen zijn derde kampioenschap binnenhengelde. Daarnaast is er aandacht voor het Circuit of the Americas waar dit weekend gereden wordt, de opzet van het sprintweekend, en de over-de-top-aandacht die verschillende teams schenken aan een raceweekend in het land van stars en stripes.

Live

De Grand Prix van de Verenigde Staten begint zondag om 21:00 uur Nederlandse tijd. De race is dan rechtstreeks te volgen via het liveblog op 1Limburg. In de nacht van zaterdag op zondag is er om middernacht ook nog een sprintrace in Austin.

Pitlane

Pitlane is het autosportprogramma van L1. Iedere donderdag voor een grand prix word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de Formule 1. Ook zijn in het programma reportages en interviews te zien.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!