IJshockeyers Eaters tweede na goede seizoenstart

Afbeelding ter illustratie © iStock
De ijshockeyploeg van Eaters heeft een vliegende start in het bekertoernooi van de BeNeLeague. Zondagavond werd de vierde overwinning van het seizoen geboekt. Met nog vier seconden op de klok wist Snackpoint Eaters de 5-4 achter de goalie van het Belgische Herentals te krijgen.
Even leek de avond in mineur te eindigen toen Herentals brutaal op een 0-2 voorsprong kwam. Kind van de club Akim Ramoul maakte aan het einde van de eerste periode de aansluitingstreffer.

Veerkracht

Lars van Sloun tekende voor de gelijkmaker 2-2. De Belgen pakten opnieuw de leiding door twee punten van Ben Coolen en Roope Niskanen. Eaters liet zich niet uit het veld slaan en kwam terug tot 4-4 door scores van Ben Duperreault en Lars van Sloun. Herentals was duidelijk gefrustreerd over de gelijkmaker en moest verder met twee man minder die door de scheidsrechters van het ijs gestuurd werden. De ploeg van coach Jeffrey van Iersel maakte handig gebruik van deze situatie, het was Canadees Ben Duperreault die in de laatste seconden de winnende maakte.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!