Zoektocht naar tweede treffer kost MVV een punt

Özgür Aktas in actie tegen Telstar © PubliciteitsVisie
Na de late gelijkmaker tegen Telstar tijdens het Keuken Kampioen Divisie-duel van zaterdagavond, ging MVV op zoek naar de winnende treffer. Maar dat kwam de Maastrichtse spelers duur te staan.
In de 93e minuut maakt Van den Heerik voor Telstar de winnende treffer.

Punt binnenslepen

"Ik denk dat we op zoek zijn gegaan naar de tweede goal. Maar na zo'n zware wedstrijd moet je gewoon een punt binnenslepen en de wedstrijd dood maken. Dat hebben we niet gedaan", concludeert een zichtbaar teleurgestelde Özgür Aktas na afloop.

Bij vlagen goed

De ploeg van trainer Maurice Verberne speelde in de eerste helft bij vlagen goed voetbal. In de tweede helft lukte dit een stuk minder. Aktas daarover: "De tegenstander was niet echt gevaarlijk, maar wij hebben ook niet echt veel gecreëerd. Als we de kleine kansen iets beter uitspelen of betere keuzes maken, dan krijgen wij ook meer mogelijkheden tot een doelpunt."

Snel leren

In tegenstelling tot de vorige wedstrijd toen MVV tegen Jong PSV in de blessuretijd de overwinning pakte, verliest de ploeg nu in de slotfase de mogelijkheid op ten minste één punt. "In de kleedkamer waren er geen vrolijke gezichten. We willen allemaal winnen, we doen allemaal ons best. De kleine dingen moeten er uit. We moeten hier snel van gaan leren om de punten wel te pakken."

Cambuur

De Maastrichtse ploeg heeft de komende week geen gemakkelijke tegenstander op staan. Vrijdag komt Cambuur op bezoek in de Geusselt."Ik denk dat geen enkele wedstrijd gemakkelijk voor ons is. Gelukkig spelen we thuis en hebben we de steun van onze fantastische supporters. Wij gaan daar komende week op volle kracht naar toe werken", kijkt Aktas alvast vooruit naar het treffen met de Friezen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!