VVV dankt doelman De Boer en spits Doesburg

VVV-spits Pepijn Doesburg juicht na zijn doelpunt © Orange Pictures
Spits Pepijn Doesburg en doelman Jan de Boer vervulden een hoofdrol tijdens het 1-1 gelijkspel tegen Roda JC: "We zijn tevreden met een gelijkspel, maar hebben ons laten zien tegen de koploper."
En dat gaf de Venlose ploeg onder leiding van Rick Kruys een soort van trots, na een kleine dip met slechts één punt uit de laatste drie duels en een doelsaldo van nul voor en zeven tegen.

Hoekschop

"Het doelpunt dat we maakten, was prima. Maar de tegengoal uit hoekschop, daar hebben we op gehamerd," vertelt de coach na afloop. "Dus daar moeten we mee aan de slag. Verder kan ik best tevreden zijn, want Doesburg heeft prima gespeeld en De Boer heeft cruciale reddingen verricht. We hebben goed gereageerd na de slechte wedstrijden van afgelopen weken."
Kijk hier naar de interview met Pepijn Doesburg, Jan de Boer en Rick Kruys

Uitwedstrijd

Dankzij het gelijkspel klimt VVV voorlopig naar de zesde plek op de ranglijst. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch op het programma.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!