Ziekte houdt Mark Flekken uit Oranje

Mark Flekken als speler van het Nederlands elftal © Orange Pictures
Mark Flekken heeft zich bij bondscoach Ronald Koeman afgemeld voor de komende interlands. De keeper uit Bocholtz is ziek.
Flekken zou volgende week met het Nederlands elftal twee interlands spelen, thuis tegen Frankrijk en uit tegen Griekenland. Afgelopen zaterdag ontbrak hij ook al in de wedstrijd van zijn club Brentford FC in de competitiewedstrijd tegen Manchester United.

Slecht

Voor Flekken komt het op een zeer vervelend moment, met twee cruciale wedstrijden op weg naar het EK voor de deur, waarin de kans reel was dat hij opnieuw in de basis zou kunnen starten. Heerenveen-keeper Andries Noppert is zijn vervanger.
Concurrentie
Ondanks zijn matige optreden in de laatste interland tegen Ierland (2-1 overwinning) én zijn sterke optreden tegen Griekenland een paar dagen daarvoor (2-0 zege) zou de 30-jarige doelman nu moeten concurreren met Bart Verbruggen van Brighton en Nick Olij van Sparta voor een plek onder de lat. Nu blijft Flekken ziek achter in Engeland.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!