Danny Buijs kritisch op zichzelf na derde verlies op rij

Kaj Sierhuis in actie namens Fortuna Sittard © Niels van Renen
Na nederlaag nummer drie op rij is Fortuna-coach Danny Buijs uiteraard teleurgesteld. Ook in zichzelf. "Dat wat ik van plan was en waar we aan hebben gewerkt, is niet gelukt."
Buijs wijzigde zijn ploeg op een aantal posities, maar veranderde ook het tactische plan in aanloop naar het duel met topploeg FC Twente. "Maar zij waren zo goed," concludeerde Buijs na afloop, "dat we totaal niets in te brengen hadden."

Goals

Fortuna scoort dit seizoen ook moeizaam. De teller staat op dit moment pas op zeven goals, waarbij spits Kaj Sierhuis nog steeds op zoek is naar zijn eerste treffer. "Dat we zo weinig scoren is uiteraard een probleem," vertelt Sierhuis," maar het pas echt zorgwekkend als we geen kansen creëren. En dat was vandaag wel heel pover."

Schema

Fortuna Sittard is door de nederlaag gezakt naar de negende plaats op de ranglijst. De Eredivisie ligt komende week stil, vanwege de interlands van Nederland tegen Frankrijk en Griekenland. Op zaterdag 21 oktober hervat Fortuna de competitie met een uitwedstrijd tegen PSV.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!