Gemengde gevoelens bij VVV na nieuwe, forse nederlaag

VVV verliest ruim bij Jong Ajax © Orange Pictures
In de laatste twee duels incasseerden VVV-Venlo maar liefst zeven tegentreffers, zonder zelf te scoren. Dat betekent een vrije val op de ranglijst.
De Venlonaren zakken nu van plek twee, voor aanvang van de vorige speelronde, in één week tijd naar de achtste plaats op de ranglijst.

Onvoldoende

Vorige week was het héél slecht", vertelt Rick Kruys na afloop. "Tegen Jong Ajax vind ik de nederlaag geflatteerd omdat we zeker onze kansen hebben gehad. Hoewel we soms te afwachtend waren, hadden we behoorlijke controle in de wedstrijd." Verdediger Rick Ketting vult aan: "Het was al met al onvoldoende, zo eerlijk moet je zijn. We moeten terug naar de kern en dan pas weer verder kijken. Anders wordt het een seizoen met veel ups en downs. En ik heb liever een stabiel jaar."

Dubbel

Voor Dylan Timber was het een wedstrijd met een dubbel gevoel. Zijn eerste basisplaats leverde een slecht resultaat op. "We misten de overtuiging", zegt de verdediger tegen L1.

Clash

Volgende week zaterdagmiddag ontvangt VVV in De Koel provinciegenoot Roda JC. Kruys kijkt er naar uit. "Dat wordt een mooie clash, het is de koploper en een sterke ploeg. Het is duidelijk dat we iets recht moeten zetten en dan is dit een mooi moment om te laten zien dat we er nog zijn."
De wedstrijd tussen VVV-Venlo en Roda JC is zaterdag live te volgen via L1 Radio en een liveblog op 1Limburg. De uitzending begint om 16:00 uur, de aftrap is om 16:30 uur.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!