Reactie VVV-Venlo blijft uit en verliest ook bij Jong Ajax

Opnieuw een dreun voor VVV-trainer Rick Kruys © Orange Pictures
VVV-trainer Rick Kruys had vooraf aan het duel op De Toekomst een reactie geëist van zijn ploeg na de nederlaag tegen Helmond Sport (0-4). Die kwam er niet van zijn ploeg in Amsterdam. VVV verloor met 3-0.
Kruys verwachtte agressiviteit en scherpte in de duels. Hij was gebrand op herstel maar verliet na 90 minuten een illusie armer het veld.

Basisdebuut

Dylan Timber maakte zijn debuut in de Venlose basis. Routinier Roel Janssen haakte vlak voor de wedstrijd duel af. De opening was voor Jong Ajax. Daarna werd de ploeg van Rick Kruys sterker met een goed schot van Magnus Kaastrup, dat net over ging. Maar in de 20e minuut kwamen de Amsterdamse talenten op voorsprong: een vrije trap van Kristian Hlynsson van net buiten het strafschop gebied verdween achter VVV-doelman Jan de Boer.

Grotere achterstand

In minuut 32 werd de achterstand groter. De Venlose defensie kreeg de bal niet weg. Het leer viel voor de voeten van Anass Salah-Eddine en hij liet de kans niet onbenut, 2-0. Pas vier minuten later kon het eerste schot van VVV tussen de palen worden genoteerd. Doelman Diant Ramaj pakte de inzet eenvoudig.

Na rust

VVV kwam goed uit de kleedkamer en het leek even alsof het de aansluitingstreffer aantekende, Ajax-doelman Ramaj stond ver voor zijn doel maar het schot van Soulyman Allouch zeilde over. Aan de andere kant viel de 3-0. Simon Janssen kon Mika Godts niet afstoppen en de schuiver van de kleine Ajacied verschalkte keeper De Boer.

Programma

De volgende kans voor VVV-Venlo is op zaterdag 14 oktober. Dan staat in Venlo de derby tegen lijstaanvoerder Roda JC op het programma. VVV-Venlo heeft 14 punten uit 9 wedstrijden en staat achtste in de eerste divisie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!