Rick Kruys: 'We zakten voor het eerst door de ondergrens'

Aanvoerder Rick Ketting (archief) © Orange Pictures
Trainer Rick Kruys is zoekende naar de oorzaak van de oorwassing die VVV-Venlo zondagmiddag kreeg van Helmond Sport. De Venlose ploeg had een hele slechte dag en verloor in eigen huis van de nummer zeventien op de ranglijst met 0-4.
Kruys staat vrij kalm voor de camera na afloop van de wedstrijd. "We hadden heel veel moois om voor te spelen maar we hebben er niks mee gedaan." Kruys doelt op strijd om de periodetitel waarvoor VVV nog in de race was. Die ging na het verlies in Venlo naar Roda JC. "Ik feliciteer ze en wij moeten nu weer verder."
VVV-speler Simon Janssen zoekt na afloop naar antwoorden. "We hebben geen schijn van kans gehad, dat is wel heel moeilijk."
De Venlose ploeg die tweede stond in de Keuken Kampioen Divisie leek door het zelfverzekerde spel en brutale begin van Helmond Sport totaal verrast. "Ik geloof niet dat we zo'n slechte wedstrijd op de mat hebben gelegd eerder dit seizoen", aldus aanvoerder Rick Ketting. "Op alle fronten gaven we niet thuis."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!