Spelers MVV worstelen om uit moeilijke fase te komen

MVV Maastricht verliest van ADO Den Haag © PubliciteitVisie
Vier keer verliezen op rij, het vergt veel weerbaarheid van de spelers van MVV. Tim Zeegers, die voor het eerst dit seizoen een vaste waarde is in het team van Verberne, kan er niet van genieten. "Het doet heel veel pijn. Ook al ben ik blij met mijn vaste basisplaats, dit is wel heel erg moeilijk."
MVV Maastricht verloor de laatste vier duels, vrijdagavond was ADO met 0-3 te sterk voor de ploeg van Maurice Verberne.

Afspraken

Binnen tien minuten stond het al 0-2. "Dat hakt er wel in, hierdoor zit ik niet zo lekker in mijn vel." Ook Bryan Smeets baalt vooral van de eerste goal van ADO die ontstond uit een hoekschop. "We weten dat ze daar goed in zijn, we hebben daar extra op getraind. Maar als de afspraken niet worden nagekomen, houdt het op. Tegen welke ploeg dan ook."

Lichtpuntje

In de beginfase van de competitie kreeg MVV nog weleens het verwijt alleen de eerste fase van de wedstrijd veel strijdlust te laten zien. Dat was tegen ADO Den Haag wel anders. "We hebben de hele wedstrijd geknokt. Dat is het enige lichtpunt op dit moment. Alleen het was niet genoeg."

Inhaalduel

MVV moet de rug rechten om een vijfde verlies op rij te voorkomen. Maandagavond speelt de ploeg opnieuw in De Geusselt. Dan wordt het duel tegen FC Eindhoven ingehaald.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!